Центром Києва проходить марш у пам’ять про загиблого бійця АТО

Центром Києва проходить марш у пам’ять про загиблого бійця АТО

Фото, відео
Укрінформ
У Києві проходить організований ВО "Свобода" марш у пам'ять про загиблого в зоні проведення антитерористичної операції 24-річного Мирослава Мисли, приурочений до дня його народження - 4 липня.

Близько 100 осіб із транспарантами з зображенням загиблого бійця та прапорами "Сокола" рушили від станції метро "Арсенальна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Марш проходить під гаслом "Бути воїном - значить жити вічно!". Завершиться меморіальний захід концертом на Контрактовій площі.

У Києві частково обмежено рух транспорту на вулицях, якими пролягає маршрут ходи: від Арсенальної площі – вул. Грушевського – Кріпосним провулком – вул. Інститутською – вул. Хрещатик (від майдану Незалежності до Європейської площі) – Володимирським узвозом – вул. Сагайдачного – до Контрактової площі.

Мирослав Мисла (псевдонім "Мисливець") - член проводу та очільник референтури історичних досліджень всеукраїнської громадської організації "Сокіл", доброволець, боєць Окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ", офіцер, командир взводу 93-ї ОМБ ЗСУ. Активний учасник Революції гідности, під час якої був спецкореспондентом радіо "Голос Свободи".

Читайте також: Сьогодні у центрі Києва обмежать рух через марш “Свободи”

З перших днів війни він добровольцем вирушив на Схід у складі батальйону МВС особливого призначення "Січ". Мисла обороняв Піски під Донецьком. З весни 2015 року служив у Збройних силах України, в "Карпатській Січі", 93-й ОМБ. У травні-серпні 2016-го проходив курси військової підготовки у Національній академії Сухопутних військ. Після їх закінчення повернувся в зону бойових дій, де став командиром чоти, що входила до складу 8-ї роти 3-го механізованого батальйону 93-ї ОМБ.

Загинув 2 жовтня 2016 р. поблизу села Кримське Луганської області від множинних поранень під час мінометного обстрілу.

Фото, відео: Павел Багмут, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-