У Києві поліція затримала торговку наркотиками

У Києві поліція затримала торговку наркотиками

Укрінформ
Співробітники управління протидії наркозлочинності затримали жінку, в якої вилучили 100 грамів метадону, вартістю 250 тисяч гривень. 

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва. 

Зазначається, що в поле зору правоохоронців потрапила 28-річна киянка, про яку правоохоронці мали оперативну інформацію, що жінка займається продажем наркотиків. 

У межах кримінального провадження (ст. 307 Кримінального кодексу України) працівники управління протидії наркозлочинності у м. Києві вирішили перевірити причетність жінки до незаконного обігу наркотичних засобів.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні киянки поліцейські вилучили 100 грамів метадону, який є особливо небезпечним наркотичним засобом. Вартість вилученого становить 250 тисяч гривень. Також, інформує поліція, у квартирі виявили "спеціалізовані" предмети (ваги, пакетики для фасування), мобільні телефони, банківські картки, гроші та цінності, отримані від протиправної діяльності.

Жінка підтвердила, що всі ці речі належать їй, і розповіла, що реалізовувала наркотики на території столиці шляхом так званих "закладок". 

"За такий "бізнес" спритниці, яку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, загрожує до восьми років позбавлення волі", -  зазначаэться у повідомленні.

Зазначається, що всі речові докази вилучили і відправили для проведення експертиз. Зі зловмисницею спілкуються слідчі, а оперативники встановлюють походження метадону та імовірних спільників киянки, які можуть бути причетні до контрабанди, виготовлення та розповсюдження наркотиків.

Фото: adomed.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-