Поліція затримала киянина, який убив колишню сусідку

Поліція затримала киянина, який убив колишню сусідку

Відео
Укрінформ
У Києві в Оболонському районі зловмисник убив свою колишню сусідку та поранив її матір і втік, але вже через декілька хвилин його затримали. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на крики він прийшов до квартири сусідки і побачив, як звідти втікає колишній мешканець будинку, а на руці господарки помешкання - кров", - йдеться у повідомленні.

На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі констатували смерть доньки, а її поранену матір забрала "швидка".

За попереднім висновком лікарів, жінка померла він численних проникаючих ножових поранень у груди. Для остаточного з’ясування причини смерті тіло 44-річної загиблої направлено на судово-медичну експертизу. Тяжкість травм її матері встановить експертиза.

Правоохоронці оперативно встановили особу ймовірного підозрюваного. Ним виявився 37–річний киянин, який раніше жив у будинку, де сталася трагедія. Чоловіка через кілька хвилин після скоєння злочину затримали оперативники на верхньому поверсі багатоповерхівки: він сидів на східцях та намагався поранити себе ножем. Під супроводом поліцейських його доставили в лікарню.

Спочатку підозрюваний розповів оперативникам, що взяв ніж і прийшов до знайомої, щоби пограбувати, оскільки винен комусь велику суму грошей. Однак через деякий час чоловік відмовився від своїх слів, пояснивши свій вчинок помутнінням розуму.

Поранена 66-річна жінка розповіла правоохоронцям, що відчинила двері, оскільки знала чоловіка. Спочатку він сказав, що прийшов робити ремонт до сусідньої квартири, а потім почав кидатися на неї із ножем. У цей час у жінки гостювала дочка, яка протягом кількох років жила за кордоном і була громадянкою іншої країни. На момент нападу вона спала в одній із кімнат.

За фактом убивства слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років в’язниці. Кваліфікацію щодо поранення жінки буде надано після закінчення перевірки.

Нині поліцейські з’ясовують усі подробиці та обставини трагічної події. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-