"Парад трамваїв" змінить маршрути громадського транспорту на Подолі

Укрінформ
У суботу, 17 червня, на Контрактовій площі відбудеться "Парад трамваїв", присвячений 125-річчю київського електричного трамваю. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на "Київпастранс".

"На заході буде представлена експозиція із понад 20 моделей різноманітних трамваїв – від найстаріших до найсучасніших вагонів, які у різні часи перевозили пасажирів, а також спецтехніка", - йдеться в повідомленні.

У КМДА також попередили, що на час проведення "Параду трамваїв" з початку руху до закінчення заходів (орієнтовано до 16:00) буде закрито рух трамваїв на ділянці від Контрактової площі до Подільського ТРЕД і від Контрактової площі до вул. Січових Стрільців.

На цей період змінять роботу трамваї №№ 12, 14, 18, 19, автобуси № 119 і № 502 та курсуватимуть додаткові автобусні маршрути № 18Т і № 19Т, так:

рух трамваїв № 14 і № 18 закривається;

трамваї № 12 і № 19 курсуватимуть від Пущі-Водиці та площі Тараса Шевченка до Подільського ТРЕД;

тимчасовий автобусний маршрут № 18Т курсуватиме від ст. м. "Контрактова площа" до вул. Січових Стрільців за трасою: вул. Верхній Вал – вул. Межигірська – вул. Нижній Вал – вул. Глибочицька – Глибочицький проїзд – вул. Січовий Стрільців – вул. Глибочицька – вул. Верхній Вал;

тимчасовий автобусний маршрут № 19Т курсуватиме від ст. м. "Контрактова площа" до вул. Сирецької за трасою: вул. Верхній Вал – вул. Межигірська – вул. Щекавицька – вул. Костянтинівська – вул. Юрківська – вул. Кирилівська – вул. Сирецька – вул. С. Скляренка – вул. Куренівська – вул. Кирилівська – вул. Щекавицька – вул. Костянтинівська – вул. Верхній Вал;

автобуси № 119 і № 502 курсуватимуть від вул. Смолича та просп. Г. Гонгадзе до вул. Верхній Вал.

Пасажири автобусів № 18Т і № 19Т зможуть користуватися місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в трамваї.

Ознайомитися з розкладом руху наземного транспорту можна на офіційному сайті "Київпастрансу" в розділі Пасажирам – Маршрути та розклад руху, додали в КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-