Концерт

Концерт "Безвіз": у центрі Києва перекрили вулиці

Укрінформ
У зв'язку з підготовкою та проведенням 10 червня суспільно-мистецької акції та концерту «Безвіз» в центрі Києва заборонено рух усіх видів транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА

Зокрема, перекрито рух транспорту:

із 22:00 9 червня до 06:00 11 червня на Європейській площі (від Володимирського узвозу до Поштової площі); від вул. М. Грушевського до Петрівської Алеї; від вул. Трьохсвятительської до перетину з вул. Костьольною; вул. Михайлівську на перетині з вул. Костьольною; від вул. Хрещатик до вул. Б. Хмельницького;

із 8:00 10 червня до 24:00 11 червня вул. Хрещатик до вул. Богдана Хмельницького, вул. Великою Житомирською, вул. Володимирською та Софійською площею до Володимирського проїзду.

Окрім того, до 23:00 13 червня буде перекрито підземні пішохідні переходи від Філармонії до виходу з «Українського дому».

Як повідомляв Укрінформ, на Європейській площі у Києві сьогодні, 10 червня, пройде концерт, присвячений старту безвізового режиму для України з країнами Європейського Союзу.

Концерт розпочнеться о 20:00 і триватиме до 23:00. Вхід безкоштовний. У цей день метро працюватиме до першої години ночі.

Хедлайнерами концерту будуть такі виконавці, як "Антитіла", Руслана, Kozak System, "Піккардійська терція", Христина Соловій, Тарас Чубай/Плач Єремії та Katya Chilly Group. Онлайн-трансляція цього концерту і в Україні, і за кордоном.

Також на Хрещатику 10 та 11 червня будуть проводитися різні заходи, приурочені до святкування запровадження безвізового режиму, який починає діяти 11 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-