Київські патрульні склали протокол на нардепа за п'яне водіння

Київські патрульні склали протокол на нардепа за п'яне водіння

Документ
Укрінформ
Патрульна поліція Києва 28 травня зупинила народного депутата від БПП Павла Різаненка та виписала протокол за керування в нетверезому стані.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Було складено протокол про керування у нетверезому стані та передано до суду", - зазначили у прес-службі Департаменту патрульної поліції міста Києва.

У поліції також додали, що тест показав незначне алкогольне сп’яніння - близько 0,27 проміле.

Сам народний депутат повідомив "УП", що в зазначений день він дійсно був зупинений співробітниками поліції через те, що його машина начебто у розшуку.

"Пізніше виявилось, що вона там не перебуває... Мене привезли на огляд в клініку і зробили тест, який показав незначне перевищення (змісту алкоголю в організмі - ред.)", – розповів депутат.

За його словами, показник алкоголю в крові, відповідно до результатів експертизи, становив 0,27 проміле при допустимому значенні 0,2. Це підтверджується документом, який надав Різаненко.

Депутат передав ще одну довідку, зроблену наступного дня за "самозверненням". У ній зазначається, що станом на 19:50 29 травня цього року ознак сп'яніння не виявлено.

Депутат додав, що очікує на рішення суду і вважає появу інформації в мережі провокацією.

"Я прекрасно усвідомлюю, що будь-яка моя помилка буде використана ворогами проти мене", – підсумував він.

Раніше громадська організація "СТОП – Корупція" повідомила, що "28 травня о 22:48 народний депутат від БПП Павло Різаненко, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп'яніння, був затриманий Управлінням патрульної поліції у м. Києві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-