Кличко пояснив, чому затягнулося питання з соцгарантіями для добровольців

Кличко пояснив, чому затягнулося питання з соцгарантіями для добровольців

Укрінформ
Київрада сьогодні має розглянути і ухвалити рішення, щоби бійці добровольчих батальйонів, які були учасниками АТО, мали можливість отримати офіційний статус учасника бойових дій.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради, повідомляє сайт КМДА.

«Учора в мене була 5-годинна зустріч із киянами-учасниками АТО. У людей є маса запитань, на які вони хочуть отримати відповіді. На передньому краї як завжди стоять органи місцевого самоврядування та мери міст, які безпосередньо спілкуються із ветеранами і розуміють їх проблеми. На жаль, досі не всі питання врегульовані законодавчо. Тому ми як місцева влада повинні бути ініціаторами змін та оперативно відповідати на запити громади, і рішеннями місцевої ради врегульовувати питання, які поки що не знайшли свого вирішення на законодавчому рівні», – зазначив Віталій Кличко.

Одним із таких питань, зазначив мер Києва, є статус бійців добровольчих батальйонів, які були учасниками АТО, але, яким, на жаль, досі не надано такого офіційного статусу.

«Сьогодні в нас є проект рішення, яким ми зробимо крок для вирішення цього питання. Впевнений, що він буде підтриманий депутатами і ми оперативно будемо вирішувати це питання», – підкреслив Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-