Київенерго: усі збитки від прориву на Деміївці відшкодують

Київенерго: усі збитки від прориву на Деміївці відшкодують

Укрінформ
Публічне акціонерне товариство «Київенерго» ліквідовує пошкодження тепломагістралі на Голосіївському проспекті, 27 та запевняє в тому, що збитки постраждалим буде компенсовано у встановленому законодавством порядку.

Про це йдеться на сторінці компанії у Фейсбуці.

«Пошкодження було локалізоване, витік води зупинено. В результаті витоку теплоносія було пошкоджено 4 автомобілі та вікна будівлі перед вимоїною. Збитки постраждалим буде компенсовано у встановленому законодавством порядку. Споживачі, що забезпечуються гарячим водопостачанням (ГВП) від даної тепломагістралі, на час проведення гідравлічних випробувань тимчасово відключені від ГВП згідно з графіком», - йдеться у повідомленні.

Оперативна бригада Київенерго приступить до ліквідації пошкодження ділянки магістрального трубопроводу від ТЕЦ-5 після закінчення оперативно-слідчих дій.

Компанія просить киян дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин грунту чи асфальту, появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них.

Як відомо, сьогодні близько 14.00 за адресою Голосіївський проспект, 27 під час гідравлічних випробувань виявлено пошкодження магістрального трубопроводу. Ця ділянка тепломережі експлуатується з 1979 року та вичерпала свій 25-річний нормативний ресурс. Через це стався витік на поверхню охолодженої тепломережевої води та утворилась вимоїна на прибудинковій території розміром 2х3 м. 

Фото: О.Худякова

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-