У Києві через борги відключили газ для двох станцій теплопостачання та котельні

У Києві через борги відключили газ для двох станцій теплопостачання та котельні

Укрінформ
ПАТ "Київгаз" призупинив газопостачання СТ-1, СТ "Біличі" та районної котельні "Теремки", які забезпечують гарячою водою 1980 споживачів, через борги.

Про це повідомляє Київенерго у Facebook.

"Через борги за транспортування газу в розмірі близько 200 млн грн призупинене газопостачання СТ-1, СТ «Біличі» та РК «Теремки», які забезпечують гарячим водопостачанням в міжопалювальний сезон 1980 споживачів столиці. Нагадаємо, раніше було призупинено газопостачання 40 квартальних котелень, які забезпечують гарячою водою 231 будівлю", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що основною причиною зростання боргів за газ є збільшення заборгованості споживачів за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання.

"Станом на 1 квітня борг столиці за теплоенергію становив майже 5 млрд грн. Частка боргу держави перевищила 1,4 млрд грн, з них 1,2 млрд грн – це некомпенсовані пільги і субсидії в теплопостачанні. Водночас борг ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за спожитий газ протягом опалювального сезону збільшився на 3,1 млрд грн і на 1 квітня становив 4,5 млрд грн", - наголосили у Київенерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-