У Києві склали присягу майже 200 патрульних поліцейських

У Києві склали присягу майже 200 патрульних поліцейських

Укрінформ
У Києві склали присягу на вірність народу України патрульні поліцейські з нового набору, і вже сьогодні вони вийдуть на вулиці столиці на чергування.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Сьогодні у лавах столичних патрульних поповнення! 193 патрульні поліцейські, які пройшли 4-місячний курс підготовки, вже сьогодні заступають на патрулювання вулиць нашої столиці. Від вас залежить правопорядок у місті та безпека його мешканців. Адже безпека - це ключова річ, на яку розраховують кияни», - наголосив мер Києва Віталій Кличко.

Він зазначив, що нещодавно Київ на гідному рівні провів міжнародний пісенний конкурс «Євробачення», і в цьому також є велика заслуга патрульних, адже близько 10 тисяч поліцейських з усієї України забезпечували правопорядок і охороняли спокій киян і гостей міста у ці дні.

Кличко запевнив, що столична влада й надалі підтримуватиме патрульних. Зокрема, за допомоги мерії запрацював велопатруль, також поліцейських навчають англійської.

«Як мер столиці я готовий завжди допомагати і підтримувати вас. І всі кияни розраховують на те, що ви будете з честю виконувати свою роботу», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-