Горе-

Горе-"мінер" київського метро отримав чотири роки

Укрінформ
У Києві засудили до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком зловмисника, який минулого року двічі повідомляв про замінування станцій метро «Героїв Дніпра» та «Петрівка».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«Вироком Оболонського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 259 та ч. 2 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, засудили до чотирьох років позбавлення волі. Однак на підставі ст. 75 (Звільнення від відбування покарання з випробуванням) Кримінального кодексу України місцевому мешканцю призначили три роки іспитового строку», - йдеться у повідомленні.

У судовому засіданні обвинувачений, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, повністю визнав свою вину. При цьому зазначив, що хотів налякати людей.

Інцидент трапився ще у жовтні 2016 року. Правоохоронці отримали анонімне повідомлення про підготовку вибуху на станції метро «Героїв Дніпра». Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи оглянули станцію та прилеглу до неї територію. У результаті ретельної перевірки жодних підозрілих речовин та предметів правоохоронці не виявили. Наступного дня з того ж телефону надійшло аналогічне повідомлення про замінування станції метро «Петрівка». Завершивши огляд столичної підземки, правоохоронці затримали псевдомінера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-