Під час матчу

Під час матчу "Олімпік"-"Динамо" чергуватимуть понад 200 правоохоронців

Укрінформ
Понад 200 поліцейських та військових Національної гвардії України підтримуватимуть порядок навколо столичного стадіону "Динамо", де у суботу відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) - "Динамо" (Київ).

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"13 травня 2017 року відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського. Понад 200 працівників поліції та військовослужбовців Національної гвардії України будуть підтримувати правопорядок навколо прилеглої до стадіону території", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим під особливою увагою правоохоронців перебуватиме територія навколо спортивної арени, а також найближчі станції метро.

Київські поліцейські закликають громадян поводитися цивілізовано, толерантно ставитися одне до одного і не порушувати громадський порядок.

У випадку порушення вимог чинного законодавства винні особи нестимуть адміністративну або кримінальну відповідальність. Правоохоронні органи в межах своєї компетенції негайно реагуватимуть на будь-які протиправні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-