У поліції Києва не прогнозують сьогодні жодних загострень обстановки

У поліції Києва не прогнозують сьогодні жодних загострень обстановки

Укрінформ
Столична поліція продовжує нести службу з охорони громадського порядку під час заходів до Дня пам'яті та примирення, а також під час відкритих репетицій учасників Євробачення, загострення обстановки не прогнозується. 

Про це заявив голова столичної поліції Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна"

"Сьогодні все спокійно. Ніяких порушень не було. Офіційні заходи проходять, вночі ще будуть тривати, але ми вважаємо, що сьогодні ніяких загострень не буде", - заявив Крищенко.

Він нагадав, що сьогодні пізно ввечері заплановані ще заходи до Дня примирення, а також о 20:00 у Міжнародному виставковому центрі розпочнуться репетиції першого півфіналу Євробачення. "Там буде посилена охорона, а також на станціях метро, на під'їздах", - додав Крищенко.

За його словами, завтра, 9 травня, до охорони громадського порядку будуть задіяні 3 тис. правоохоронців. "Це і співробітники Нацгвардії, Нацполіції Києва, сили, додані з інших регіонів. Взагалі розрахунками на всі ці свята, на період проведення конкурсу Євробачення в Києві будуть задіяні до 10 тис. правоохоронців", - сказав голова столичної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-