У київських комунальників викрали водовоз

У київських комунальників викрали водовоз

Фото
Укрінформ
Столичні правоохоронці затримали викрадача водовозу комунальних служб Києва.

Про це в Фейсбуці повідомила прес-секретар головного управління київської поліції Оксана Блищик.

"Зловмисник, скориставшись залишеними у замку запалення ключами, сів за кермо і поїхав. Однак невдовзі його доставили до Печерського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження", - написала вона.

За словами Блищик, водій МАЗу став свідком дорожньо-транспортної пригоди на бульварі Лесі Українки. Щоби надати пояснення поліцейським, чоловік зупинився та вийшов із автівки. У в цей час 23-річний хлопець проник у салон та, скориставшись залишеними у замку запалення ключами, заволодів комунальним транспортом. Проте вже у Голосіївському районі столиці його помітили та затримали працівники поліції. Для з’ясування обставин автокрадія доставили до Печерського управління поліції, а транспортний засіб повернули власнику.

"Свої дії хлопець пояснив тим, що напередодні вживав спиртні напої та вирішив покатати на водовозі свого двоюрідного брата. У скоєному повністю зізнався", - розповіла прес-секретар.

За цим фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-