У Києві внаслідок пожежі без світла залишилися 4 будинки

У Києві внаслідок пожежі без світла залишилися 4 будинки

Укрінформ
У середу ввечері, 26 квітня, у Києві горіла трансформаторна станція на вул. Ірпінській, в результаті пожежі було знеструмлено 34 будинки.

Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Зараз рятувальники вже ліквідували пожежу. Виклик надійшов о 20:18. Рятувальники одразу вирушили на місце події, однак приступити до гасіння вони не могли, тому що трансформаторна підстанція під напругою. Тому нам довелося чекати прибуття представників "Київенерго" для того, щоб вони відключили цю трансформаторну підстанцію і дали письмовий допуск на гасіння пожежі. Причини пожежі встановлять. Тільки в 21:44 пожежа була повністю ліквідована", - сказала прес-секретар Держнс.

В результаті пожежі на трансфоматорній підстанції було знеструмлено 34 будинки. Більшості з них електропостачання відновили, однак без світла залишаються ще чотири будинки. Роботи з відновлення електропостачання в них можуть затягнутися - підстанція вигоріла вщент.

За версією мешканців найближчих будинків, загоряння могло статися через те, що на станції було сильне навантаження через велику кількість будинків і супермаркетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-