У Києві біля посольства Литви кинули димову гранату

У Києві біля посольства Литви кинули димову гранату

Укрінформ
У столиці біля будівлі посольства Литовської Республіки у ніч проти 24 квітня невідомі кинули димову шашку. 

Про це повідомляє у понеділок Відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора о 00:45 до чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Буслівській невідомі особи кинули на дорогу біля посольства Литовської Республіки димову шашку. На місце події негайно виїхали вибухотехніки та слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, біля паркану за двадцять метрів від входу у дипломатичне представництво правоохоронці виявили частини використаної димової гранати РГД-2ч. Водночас при огляді прилеглої території на пустирі знайшли порожній корпус гранати Ф-1. Усі ці предмети вилучили для проведення експертизи

"Відомості про подію належним чином зареєстровані до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення зловмисників", - зазначили у поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 29 березня на четвертому поверсі адміністративного приміщення Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку стався вибух. За попередніми даними, причиною став постріл з гранатомета РПГ-26. Жертв унаслідок вибуху немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-