Віталій Кличко заявив, що звільнить чиновників, які не влаштовують киян

Віталій Кличко заявив, що звільнить чиновників, які не влаштовують киян

Укрінформ
Ті чиновники, які ігноруватимуть звернення киян щодо надання неякісних житлово-комунальних послуг, будуть звільнені.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на засіданні Київради, повідомляє прес-служба КМДА.

"Кияни незадоволені роботою ЖЕКів. І я вже говорив: тільки за останній місяць на гарячу лінію 1551 надійшло майже 300 звернень щодо непрофесійної роботи працівників ЖЕКів", – сказав він.

Мер нагадав, що вже звільнили 12 керівників ЖЕКів за ігнорування звернень від киян: "І, наголошую: ті, хто не реагує на звернення людей, не працює так, як треба – будуть звільнені".

Віталій Кличко підкреслив, що столична влада не лише виділяє кошти комунальникам, щоб вони надавали якісні послуги, а й не буде панькатися з тими, хто не може ці кошти ефективно і з користю для киян використати.

"Я попередив профільних заступників і керівників районів і комунальних підприємств, що вони відповідають за якість послуг, які отримують кияни", – сказав він.

Мер також наголосив, що столична влада отримує численні звернення від киян про те, що "вириють яму в дворі, закінчать роботи ремонтні, а траншеї так і залишаються".

Віталій Кличко поінформував, що доручив главам районів перевірити всі місця розриття, де "Київенерго" здійснювало ремонтні роботи тепломереж і проконтролювати, чи ліквідувало їх підприємство, чи покладений там асфальт і чи облаштована територія.

"Київенерго" має надати карту з позначенням усіх місць, де відбувалися ремонти. Щоб не було виритих у дворах і на тротуарах ям, які залишили людям у "подарунок", – сказав Кличко.

Мер звернувся до депутатів "Київради" аби вони теж долучилися до контролю за вирішенням цієї проблеми в своїх округах і за потреби зверталися до глав районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-