«Ігри нескорених» у Києві: частину Хрещатика перекриють

«Ігри нескорених» у Києві: частину Хрещатика перекриють

Укрінформ
У зв'язку з проведенням у Києві Національних спортивних змагань «Ігри нескорених» з 21-24 квітня буде заборонено рух усіх видів транспорту на вул. Труханівській і частині вул. Хрещатик.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У зв'язку з проведенням у Києві Національних спортивних змагань «Ігри нескорених» буде заборонено рух усіх видів транспорту в місцях проведення заходів на вул. Труханівській із 00:00 до 17:00 22 квітня та на вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Майдану Незалежності) з 12:00 21 квітня до 06:00 24 квітня. Відповідне розпорядження КМДА № 466 підписав Київський міський голова Віталій Кличко», - йдеться у повідомленні.

Департаменту транспортної інфраструктури доручено в установленому порядку розробити тимчасову схему організації дорожнього руху на період проведення заходів, а також внести зміни у роботу наземного пасажирського транспорту, про що буде повідомлено додатково.

Окрім того, комунальному підприємству «Київтранспарксервіс» доручено в разі необхідності призупинити паркування та стоянку на зазначених вулицях на час проведення заходів.

Зазначається, що спортивну частину заходу заплановано провести з 00:00 до 17:00 22 квітня на вул. Труханівській, урочиста частина заходу - концерту Національних змагань «Ігри нескорених» відбудеться з 00:00 до 22:00 23 квітня на вул. Хрещатик. Захід відбудеться за ініціативи ГО «Ігри Інквітус Україна». Організатор: ПАТ «Міжнародний Медіа Центр «СТБ».

Довідково. «Ігри Нескорених» («Invictus Games») - це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів Альянсу. Вперше зазначені змагання відбулися в 2014 році в Лондоні (Велика Британія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-