У Києві з пістолетом напали на аптеку

У Києві з пістолетом напали на аптеку

Фото
Укрінформ
У Києві правоохоронці затримали 32-річного нападника на аптеку, який, погрожуючи зброєю, забрав гроші з каси та мобільний телефон фармацевта.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

«У вечірній час, скориставшись відсутністю відвідувачів, 32-річний місцевий мешканець виламав двері та зайшов до службового приміщення аптеки. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, він почав вимагати у фармацевта гроші і телефон. Із каси він забрав 1156 гривень, а з полиці - мобільний телефон працівниці», - йдеться у повідомленні.

За добу оперативники встановили правопорушника та затримали його. Знаряддя злочину, одяг, у якому підозрюваний вчинив напад, та мобільний телефон вилучено.

За інформацією правоохоронців, затриманий ніде не працює, раніше був засуджений за вчинення крадіжки, грабежу, розбою та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розслідує кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

фото: Нацполіція Києва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-