Мер доручив перевірити якість ремонту на метро

Мер доручив перевірити якість ремонту на метро "Лівобережна"

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити якість ремонтних робіт на станції метро "Лівобережна".

Про це міський голова написав у себе на сторінці у Facebook.

"Зараз в соціальних мережах розгорнулося жваве (а подекуди емоційне) обговорення вигляду, якості і облаштованості оновленого виходу з метро "Лівобережна", який нещодавно відкрили. Хочу відзначити, що у п’ятницю, під час перевірки прилеглого мікрорайону щодо його підготовки до проведення Євробачення, я був на "Лівобережці". Так от, після цієї інспекції я зібрав робочу нараду і, зокрема, доручив: перевірити відповідність виконаних робіт проекту, завершити виконання оздоблювальних робіт на станції і перевірити можливість (згідно з проектом) облаштування безбар’єрного доступу до виходу з метро "Лівобережна", - зазначив Кличко.

Він зауважив, що роботи на цій станції не завершені і ще тривають. "Відкрили поки один вихід з метро - східний вестибюль, вихід до готелю "Турист" відкриється в кінці квітня", - додав він. 

Як повідомлялося, користувачі соцмережі обурилися тим, що ремонт метро "Лівобережна" виконали украй неякісно. Згодом, заступник мера Києва Ілля Сагайдак порадив КМДА не платити за таку погану роботу.

"Що ми маємо? Купу халтури за великий бюджет та дизайн, який зовсім відрізняється від того, що пропонувався, коли я був профільним заступником. Я раджу не платити жодної копійки таким підрядникам і виставити претензію за неякісний ремонт", - написав Сагайдак. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-