Посадовцю Шевченківської РДА призначили 2 мільйона застави замість 29

Посадовцю Шевченківської РДА призначили 2 мільйона застави замість 29

Укрінформ
Затриманим напередодні першому заступнику голови Шевченківської райдержадміністрації у Києві Віктору Андреєву та його спільнику обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Таке рішення ухвалив Печерський райсуд столиці у суботу, 25 березня, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва. 

"Суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до обох підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. При цьому суд визначив як альтернативу розмір застави у сумі 2 млн гривень для посадовця РДА та 480 тис. гривень - для його спільника", - зазначається у повідомленні.

Водночас прокуратура вивчає ці рішення на предмет можливого оскарження у частині, що стосується суми застави, адже прокурор наполягав на призначенні її у розмірі 29 млн грн для кожного, що відповідає сумі заподіяних збитків.

Як повідомлялося, 24 березня правоохоронці повідомили про підозру та затримали першого заступника голови Шевченківської райдержадміністрації столиці Віктора Андреєва, який підозрюється у створенні злочинної організації, що привласнила майно територіальної громади на 27 млн грн, а також заволоділа коштами приватних підприємств на суму 2 млн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-