"Київавтодор" звинуватив СБУ у публікації фейків

Фото
Укрінформ
КК "Київавтодор" заявляє, що СБУ показала "вражаючі" фото після обшуків 22 березня, але на них зображені не кабінети корпорації.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київавтодору".

"На офіційній сторінці СБУ у "Фейсбук" оприлюднений матеріал про начебто викриття посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" у розкраданні сотень мільйонів гривень. Пост супроводжується "вражаючими" фотографіями, на яких зображено неймовірна кількість купюр та печаток. "Київавтодор" офіційно заявляє, що дані фото не мають жодного відношення до корпорації", - йдеться в повідомленні.

У корпорації зазначили, що в адміністративній будівлі "Київавтодору" відсутні кабінети з подібною обстановкою (меблями ремонтом та ін.), які зображені на фотографіях.

"Цікавий факт: фото оперативних співробітників поруч з корпорацією у форматі PNG, а інші фото з "кабінетів" мають формат JPG", - додали у прес-службі. 

Також у "Київавтодорі" додали, що наразі згідно з ухвалою Печерського райсуду Києва проводиться лише досудове розслідування з метою виявлення і фіксації ймовірних правопорушень. 

"Тому звинувачувати посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" у розкраданні сотень мільйонів гривень та розглядати це як доведений факт – є неправомірним та являється грубим порушенням конституційного права України щодо презумпції не винуватості", - переконані в корпорації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-