Київавтодор заявляє, що ГПУ та СБУ проводять в компанії слідчі дії

Київавтодор заявляє, що ГПУ та СБУ проводять в компанії слідчі дії

Укрінформ
Комунальна корпорація "Київавтодор" повідомила, що Генпрокуратура та Служба безпеки України проводять у компанії слідчі дії, тому роботу підприємства частково паралізовано.

Про це Київавтодор повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні з 09.30 год. у комунальній корпорації "Київавтодор" Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України з незрозумілих причин проводить слідчі дії. Роботу підприємства частково паралізовано", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, в середині березня фахівці Держаудитслужби завершили розпочату наприкінці минулого року планову ревізію фінансово-господарської діяльності комунальної корпорації "Київавтодор" за період з 1 січня 2014 року по 1 вересня 2016 року. Під час контрольного заходу виявлено завищення підрядними організаціями вартості ремонтів автошляхів Києва загалом на суму майже 11 млн грн.

Зокрема, підрядники безпідставно збільшили обсяги виконаних робіт, внесли до актів виконаних робіт недостовірні відомості про використані матеріали та будівельні машини, а також неправильно застосували норми та розцінки. Також під час ревізії виявлено порушення законодавства у сфері закупівель за державні кошти.

Раніше директор Київавтодору Олександр Густєлєв написав заяву на звільнення через ситуацію з обвалом Шулявського мосту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-