У Києві підстрелили чоловіка й забрали сумку з 4 мільйонами

У Києві підстрелили чоловіка й забрали сумку з 4 мільйонами

Фото
Укрінформ
У столиці ввели план "Перехоплення" - правоохоронці шукають розбійників, які поранили й пограбували киянина.

Про це повідомляє головне управління поліції Києва.

"Зловмисники забрали сумку із грошима у сумі близько чотирьох мільйонів гривень. Потерпілий у лікарні. Попередньо, зброя була травматичною", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, близько 15:00 до чергової частини зателефонували свідки, які чули стрільбу в Печерському районі. За викликом негайно виїхала патрульна поліція та слідчо-оперативна група, які на місці події вилучили стріляні гільзи. Також правоохоронці опитали місцевих жителів, можливих свідків та очевидців. Потерпілого не було, оскільки, як дізналися згодом поліцейські, він намагався переслідувати автомобіль нападників.

"Згодом до правоохоронців звернувся 28-річний киянин, який розповів, що як тільки він вийшов із автомобіля, на нього напали четверо невідомих у балаклавах зі зброєю. Вони поранили чоловіка у руку, ногу та живіт, після чого вихопили із салону машини сумку з чотирма мільйонами гривень і поїхали на автомобілі "Фольцваген Пасат". Потерпілий намагався переслідувати зловмисників, але на проспекті Бажана втратив їх з поля зору. Лише після цього звернувся до правоохоронців", - зазначили в прес-службі.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Печерського та Головного управління столичної поліції. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-