Київська поліція знайшла у військового арсенал боєприпасів

Київська поліція знайшла у військового арсенал боєприпасів

Фото
Укрінформ
Столичні працівники поліції зупинили 24-річного уродженця Сумщини, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час особистого огляду поліцейські вилучили у нього вибухівку, корпуси гранат та запали до них.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва. 

«Вночі під час відпрацювання території Печерського району правоохоронці помітили на бульварі Дружби Народів двох підозрілих чоловіків. Під час особистого огляду працівники поліції вилучили у одного із них боєприпаси, а саме: два корпуси гранати Ф-1, три корпуси гранати РГД-5, чотири запали до них та близько 400 грамів вибухівки. Правоохоронці встановили особу затриманого - це 24-річний уродженець Сумщини, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, та наразі є військовослужбовцем», - йдеться у повідомленні.

Походження боєприпасів затриманий відмовився пояснювати, керуючись ст. 63 Конституції України.

Слідчим відділом Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-