"Картка киянина" доповнилася двома функціями - КМДА

Укрінформ
З початку 2017 року в проекті "Картка киянина" запущено два соціально-орієнтованих проекти, які економлять час містян і дозволяють безпосередньо брати участь у житті столиці.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, повідомляє прес-служба міської влади.

"Перша функція – "Запис до лікаря онлайн" – реалізована як пілотний проект для Київського міського дитячого діагностичного центру разом із проектом "Поліклініка без черг", - зазначив Пліс.

За його словами, даний сервіс надає можливість користувачу не виходячи з дому, за допомогою персонального кабінету на сайті kyivcard.com.ua або, найближчим часом, і за допомогою мобільного додатку, який також розробляє інвестор проекту, вибрати медичний заклад і записатися на прийом до лікаря онлайн.

"Також планується запуск ще двох важливих соціальних ініціатив: електронна медична карта і електронний рецепт. Електронна медична карта допоможе киянам відмовитися від паперових амбулаторних карт і переведе їх у цифровий формат", - підкреслив Пліс.

Другою реалізованою опцією "Картки киянина", за його словами, є можливість голосувати за громадські ініціативи в рамках "Громадського бюджету". "Так, власники картки мали можливість в своєму персональному кабінеті на сайті https://www.kyivcard.com.ua взяти участь у голосуванні за бюджетні ініціативи столиці. Для цього власники "Картки киянина" могли зайти на сайт проекту без окремої авторизації. І, оскільки проект "Бюджет участі" продовжуватиметься, процедура авторизації за карткою буде більш ніж доречною", - розповів він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-