У центрі Києва в чоловіка відібрали мільйон просто на дорозі

У центрі Києва в чоловіка відібрали мільйон просто на дорозі

Фото
Укрінформ
У Києві на бульварі Лесі Українки невідомі, погрожуючи вогнепальною зброєю, відібрали у чоловіка більше мільйона гривень, які він планував обміняти за вигідним курсом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Близько 18 години вечора правоохоронці Печерського управління поліції отримали повідомлення, що невідомі особи, погрожуючи вогнепальною зброєю, розбили скло в автомобілі та відібрали більше мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

До правоохоронців звернувся 46-річний чоловік, який працює водієм. Він розповів, що на автомобілі "Фольксваген" прямував до обмінника, куди йому наказав їхати хазяїн, який нібито напередодні домовився обміняти там гривні на долари США. Прибувши за адресою, чоловік у приміщенні пункту обміну дізнався про відсутність необхідної грошової суми в іноземній валюті. Повертаючись назад, був змушений зупинитися через затори. І саме тоді невідомий чоловік розбив скло автомобіля предметом, схожим на пістолет, та наказав йому не рухатись. А в цей час його співучасник із заднього сидіння іномарки забрав пакет із грошима та сумку водія з документами і мобільним телефоном. Після цього нападники на автомобілі "Мерседес" поїхали у невідомому напрямку.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-