Пенсіонера двічі пограбували на київському вокзалі

Пенсіонера двічі пограбували на київському вокзалі

Укрінформ
У Києві на території залізничного вокзалу правоохоронці затримали уродженця Рівненщини та іноземця, які із різницею у кілька хвилин пограбували мешканця Київщини, що на платформі чекав електричку.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Під час відпрацювання території залізничного вокзалу поліція Солом’янського району помітила, як невідомий забрав сумку у пенсіонера та намагався втекти. Поліцейські рушили слідом та за кілька метрів затримали його. При з’ясуванні обставин правоохоронці встановили особу спритника, це - 30-річний уродженець Рівненщини. У цей час друга група правоохоронців помітила, як інший невідомий забрав дві тисячі гривень із кишені того ж чоловіка. Поліцейські миттєво зреагували та затримали 56-річного іноземця із чужими грішми в руках", - йдеться у повідомленні.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Обох чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-