У Києві демонтували нелегальну АЗС, де

У Києві демонтували нелегальну АЗС, де "бодяжили" бензин

Відео
Укрінформ
У Дніпровському районі столиці припинено діяльність нелегальної автозаправної станції, де замість дизельного пального та бензину реалізовували фальсифікат.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва.

"Київською місцевою прокуратурою №4 із залученням спеціалістів Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, Головного управління Держпраці у Київській області припинено діяльність нелегальної автозаправної станції на вул. Алма-Атинській, де замість дизельного пального та бензину реалізовували фальсифікат", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення огляду також встановлено, що реалізація пального здійснювалася за відсутності будь-яких дозвільних документів, чим створювалась загроза життю громадян у разі подальшої експлуатації АЗС.

Незаконно встановлену АЗС демонтовано. З метою забезпечення збереження речових доказів до районного суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.

Наразі вирішується питання про призначення відповідної судово-хімічної експертизи. Особи, причетні до вчинення вказаного злочину, встановлюються.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-