Київська влада запрошує корейських інвесторів до перспективних проектів

Київська влада запрошує корейських інвесторів до перспективних проектів

Укрінформ
Київська влада запросила корейських інвесторів до участі в низці перспективних проектів.

Про це йшлося під час зустрічі української делегації на чолі з першим заступником голови КМДА Геннадієм Плісом із керівництвом корпорації "Hyundai Engineering & Construction", повідомляє сайт КМДА.

"Ми хочемо бачити серед інвесторів серйозний бізнес із Кореї, адже для нас це означає участь передових технологій і досвіду, який використовуватиметься на місцевому рівні, із залученням київських спеціалістів. Тобто ми не лише отримуємо якісного інвестора та реалізований на благо міста проект, але й можливість надзвичайно цікавого практичного досвіду для наших працівників - виконавців і експертів", - переконаний Пліс.

На його думку, корейська сторона також зацікавлена в проектах у Києві.

"Для них це новий ринок, тобто гарні можливості розширити свої економічні горизонти. Окрім того, український досвід також унікальний для таких корпорацій, отже, виграш матимуть усі сторони", - зазначив перший заступник голови КМДА.

Зокрема, серед перспективних проектів українською стороною називалися створення промислового парку "Київська бізнес-гавань" і рекреаційної зони на Трухановому острові, модернізація ТЕЦ-6, будівництво сміттєспалювального/переробного заводу.

Фото: kievcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-