Столична влада просить автовласників пересісти на тролейбус

Столична влада просить автовласників пересісти на тролейбус

Укрінформ
Столична влада радить водіям бути сьогодні особливо уважними та закликає їх не паркувати приватні автівки на узбіччях доріг через ожеледицю на дорогах Києва.

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Український гідрометцентр (https://kievcity.gov.ua/news/47490.html).

«9 лютого в Києві мінлива хмарність. Без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східній, 5-10 м/с. Температура вдень 10-12 градусів морозу.

Звертаємося до водіїв із проханням бути уважними на дорогах, пішоходам рекомендується переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими», - йдеться у повідомленні.

Також нагадується про прохання комунальних служб не користуватися власним авто під час негоди та віддавати, за можливості, перевагу громадському транспорту. Це необхідно для якісного, своєчасного прибирання снігу в умовах негоди та дасть змогу уникнути заторів на дорогах. Водіям рекоментують не паркувати приватні автівки на узбіччях доріг і в заборонених для цього місцях, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Автомобілі, які заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-