З Києва за ніч вивезли понад 3,5 тонни снігу

З Києва за ніч вивезли понад 3,5 тонни снігу

Укрінформ
Уже понад 36 годин підприємства Київавтодору працюють у безперервному режимі та прибирають дороги й вулиці столиці від снігу. Роботи тривають у всіх районах міста, кожне районне шляхово-експлуатаційне управління прибирає свою балансову територію.

Про це повідомили в КК "Київавтодор" у Facebook.

 "Упродовж лише цієї ночі з вулично-дорожньої мережі Києва вивезено 3675 т снігу. До речі, з початку осінньо-зимового періоду ця цифра становить уже 120,3 тис. тонн", - йдеться у повідомленні.

Упродовж ночі 7 лютого дорожники завершили роботи з очищення від снігу вулиць районного значення та повторно очистили зупинки громадського транспорту, тротуари, які обслуговують підприємства корпорації.

Щоб не допустити утворення ожеледиці, на світанку вулиці та дороги обробили протиожеледними матеріалами. Також тривали активні роботи з вивезення снігу, а саме: на просп. Оболонському, вул. Антоновича, Контрактовій площі, вул. Володимирській, у районі Центрального залізничного вокзалу та інших вулицях столиці.

Зазначимо, що з метою оперативного вивезення снігу додатково залучили 24 од. техніки сторонніх організацій, із якими корпорація на початку осінньо-зимового періоду підписала відповідні договори.

До роботи з ручного прибирання були додатково залучені 120 курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації та 20 курсантів Президентського полку.

КК «Київавтодор» в черговий раз звертається до водіїв із проханням не залишати власний автотранспорт на тротуарах та обабіч доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-