У київському ресторані стався вибух

У київському ресторані стався вибух

Фото, відео
Укрінформ
У Дніпровському районі столиці на вул. Профспілковій стався вибух у ресторані, внаслідок чого пошкоджено скло та частково меблі і стіни будівлі.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції Києва.

"Близько 3-ї години до поліції надійшла інформація про вибух у ресторані", - йдеться у повідомленні.

За вказаною адресою негайно виїхали наряди районної поліції та представники профільних служб. З місця події вилучили деформовані рештки металевих предметів, схожих на осколки гранати, попередньо - "РГД-5". Вилучене направлено на експертизу для остаточного встановлення типу вибухового предмета.

За словами працівниці закладу, після закриття ресторану вона почала прибирати приміщення, близько третьої ночі почула звук розбитого скла, а через кілька секунд пролунав вибух. На щастя, ніхто не постраждав. Внаслідок вибуху частково пошкоджено стіни та меблі ресторану.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Дніпровського управління столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, у рамках якого з’ясовуються всі деталі та обставини скоєного. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання зловмисників, причетних до цього кримінального правопорушення.

Фото і відео: Нацполіції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-