Українські квоти на радіо:

Українські квоти на радіо: "Музичний батальйон" оголосив флешмоб

Укрінформ
Громадська спілка "Творче патріотичне об'єднання "Музичний батальйон" започаткував флешмоб "Квоти під контролем", під час якого здійснюватиме моніторинг радіостанцій щодо дотримання закону про квоти для україномовних пісень.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомив учасник "Музичного батальйону", автор і виконавець Сергій Файфура.

"Вже декілька місяців в Україні діє закон про квоти для українських пісень на радіо. Ми, творчі люди, дуже в цьому зацікавлені, і нам цікаво, який стан справ зараз на українському радіо. Ми хочемо знати, якої якості відбуваються трансляції в радіоефірах. Тому ми сьогодні започатковуємо флешмоб "Квоти під контролем", - сказав Файфура.

За його словами, у рамках флешмобу проводитиметься моніторинг українського радіпростору на предмет дотримання радіостанціями квот на українську пісню.

"Для проведення нашого флешмобу "Квоти під контролем" ми скористаємось Facebook, там є функція прямої трансляції. Для моніторингу ми взяли основні радіостанції, такі як "Хіт-FM", "Русское радио Украина", "Люкс-FM", "Шансон", "Радіо "П’ятниця", "Радіо Roks", "Ретро-FM", "Kiss-FM", "Наше радіо". Достатньо 30 хвилин для того, щоб вийти в мережу і, прослуховуючи одну з радіохвиль, паралельно коментувати і давати свою оцінку", - зазначив Файфура.

До флешмобу вже долучилися письменник Віталій Капранов, лідер гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола, лідер групи "Тінь сонця" Сергій Василюк, гурт "Врода", фронтмен гурту «Очеретяний кіт» Роман Кріль, соліст гурту "ТаРута" заслужений артист України Євген "Їжак" Романенко та інші. Також до флешмобу, який триватиме 10 днів можуть долучатися всі охочі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-