Столична влада сказала, коли у Київенерго можуть забрати теплоактиви

Столична влада сказала, коли у Київенерго можуть забрати теплоактиви

Укрінформ
Київська міська влада має плани продовжити контракт з ПАТ "Київнерго" на оренду теплових мереж до кінця опалювального сезону наступного року, а після цього провести конкурс на пошук нового інвестора.

Про це сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завершується термін дії контракту, який був укладений ще у 2017 році між містом та Київенерго на володіння і користування теплоенергетичним майном. Закінчується контракт 31 грудня 2017 року. Ми розглядаємо варіант продовжити контракт до кінця опалювального сезону наступного року, щоб не розривати його в опалювальний сезон", - сказав Пантелєєв.

За його словами, міська влада не має планів продовжувати цей контракт надалі.

"За чинним законодавством, якщо місто бажає знайти інвестора, то воно має провести конкурс. А ми цього бажаємо. Деякий час ми будемо змушені управляти майном самостійно. Можливо, на горизонті з'явиться потужний інвестор, але за поточної ситуації, якщо чесно, черга не стоїть", - зауважив Пантелєєв.

Нагадаємо, у листопаді 29016 року мер Києва Віталій Кличко заявляв про те, що Київ не має наміру продовжувати контракт із ПАТ «Київенерго» щодо управління тепловими активами міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-