На залізничному вокзалі у лютому почнуть ремонт ескалатора

На залізничному вокзалі у лютому почнуть ремонт ескалатора

Укрінформ
Ремонт ескалатора австрійського виробництва «Shindler» на Центральному залізничному вокзалі столиці почнеться у двадцятих числах лютого цього року.

Про це повідомляється на сторінці Укрзалізниці в Facebook.

«З 30 січня розпочнеться відвантаження обладнання, яке переможець аукціону для проведення ремонту - ДП «Елвіт-Ліфт» замовив за кордоном. Після розмитнення його в Україні у двадцятих числах лютого розпочнуться ремонтні роботи. Щоб переможець торгів не зволікав, він отримав передплату - 1,7 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Затримку з ремонтом ескалатора в Укрзалізниці пояснюють тим, що товариство, згідно з законом про публічні закупівлі, повинно було оголосити проведення тендерної процедури. З липня по вересень торги не відбувалися тому, що не знаходилося бажаючих взяти в них участь. За інформацією Укрзалізниці, правління товариства навіть виділило понад 13 млн грн, і паралельно у серпні-вересні проводилися торги вже не на модернізацію, а на заміну ескалаторів на нові, однак і на ці торги не вийшов жоден учасник.

«Це яскравий приклад того, який непростий шлях часом доводиться пройти для досягнення результату. Навіть попри зусилля залізничників є об'єктивні обставини, коли не вдається вирішити швидко, але головне, що є реальна робота на результат», - зазначається в повідомленні.

Ще у 2015 році були запрошенні фахівці фірми «Shindler» з Відня, які після обстеження ескалаторів направили лист на адресу керівництва вокзалу станції Київ-Пасажирський, у якому представник заводу-виробника наполіг на зупинці двох ескалаторів, які встановлені у вестибюлі Центрального вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-