Під Києвом

Під Києвом "накрили" нарколабораторію

Фото, відео
Укрінформ
У місті Васильків співробітники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини у помешканні місцевого мешканця виявили нарколабораторію, де виготовлялися такі наркотичні та психотропні засоби, як "канабіс" та "амфетамін".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"25 січня оперативники поліції Київської області під час санкціонованого обшуку у квартирі 27-річного молодика виявили потужне виробництво наркотиків", - йдеться у повідомленні.

За словами глави поліції Київської області Дмитра Ценова, з помешкання нарковиробника вилучили понад 200 грамів амфетаміну та 3 кілограми подрібненої марихуани, а також лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних та психотропних речовин.

Вартість вилучених наркотичних та психотропної речовин за цінами "чорного ринку" становить понад півмільйона гривень.

Оперативники також з'ясували, що зловмисник у квартирі влаштував "наркокубло". Він впускав сюди інших громадян для вживання та виготовлення наркотиків.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Фото: kv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-