Київводоканал перевіряє водокористування у багатоповерхівках

Київводоканал перевіряє водокористування у багатоповерхівках

Укрінформ
"Київводоканал" розпочав перевірки водокористування у квартирах багатоповерхових будинків.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Для коректних розрахунків з клієнтами, усунення зловживань з боку несумлінних споживачів та актуалізації абонентської бази Київводоканал розпочинає перевірки водокористування у квартирах багатоповерхових будинків", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 21 січня фахівці водоканалу вже попрацювали за низкою адрес. Вони перевіряли стан лічильників холодної води та робили контрольне зняття показів, проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу, вручали попередження про наявні борги, а також повертали підписані примірники договорів.

Загалом інспектори побували у 32 столичних будинках, здійснивши 1195 контрольних зняттів показів. При цьому 160 квартирних приладів обліку одразу опломбували та зафіксували обсяги використаної холодної води. Ще 103 лічильники внесли у реєстр як такі, що потребують перевірки. Крім того, 176 найбільших боржників отримали попередження про наслідки несплати заборгованості, а 181 мешканець – підписаний примірник договору.

Зазначається, що такі заходи проводитимуться регулярно. При цьому у разі відмови у допуску до приладів обліку, ненадання інформації працівникам Київводоканалу чи ухилення від належної повірки лічильників підприємство буде змушене переводити споживачів на загальні розрахунки, попередили у Київводоканалі.

Цього четверга, 26 січня, фахівці підприємства працюватимуть по вул. М. Якубовського, 9 у Голосіївському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-