Столична

Столична "Самопоміч" хоче негайного розгляду щодо будівництва на "Героїв Дніпра"

Укрінформ
Голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" у Київраді Сергій Гусовський вимагає негайно включити до порядку денного постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування проекти рішень, які мають на меті зупинити скандальне будівництво біля станції метро "Героїв Дніпра".

Відповідне депутатське звернення було подане до Київської міської ради 20 січня, повідомляє сайт "Об'єднання "Самопоміч" Києва.

"24 січня має відбутися засідання постійної комісії Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування. Фракція “Об’єднання “Самопоміч” – Київ наполягає на включені до порядку денного зареєстрованих наприкінці грудня 2016 року проектів рішень, які стосуються вирішення ситуації щодо скандального будівництва на «Героїв Дніпра». Ми повністю підтримуємо рішення громади про те, що це будівництво, яке ведеться з чисельними порушеннями чинного законодавства, має бути негайно зупинене, і пропонуємо на місці запланованої забудови створити сквер", – зазначив Гусовський.

Як повідомлялося раніше, у зареєстрованих Київрадою 29 грудня 2016 року проектах рішень пропонується скасувати видані Департаментом містобудування та архітектури КМДА містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для будівництва торгово-розважального комплексу на метро «Героїв Дніпра», а також розірвати Договір оренди від 27 жовтня 2006 за взаємною згодою сторін і запропонувати забудовнику ТОВ «Єлікон ЛТД» іншу земельну ділянку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-