У Києві спостерігається метеорологічна димка через підвищену вологість - КМДА

У Києві спостерігається метеорологічна димка через підвищену вологість - КМДА

Укрінформ
Найбільш імовірною причиною туманності над Києвом 17 січня є зниженням температури повітря, підвищення вологості та залишки продуктів життєдіяльності міста.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Найімовірнішою причиною туманності над територією Києва є зниження температури повітря, підвищення вологості та залишки продуктів життєдіяльності міста (атмосферні викиди, вихлопні гази, в тому числі, наслідки роботи промислових підприємств), що спричинили таке явище, яке називається метеорологічна димка", - йдеться у повідомленні.

Наразі Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві здійснюються контрольні заміри повітря для визначення наявності в повітрі концентрації шкідливих речовин. Про результати досліджень буде повідомлено згодом.

Лікарі радять в такий період обмежити перебування на відкритому повітрі, уникати тривалого перебування на відкритому повітрі рано вранці. Дітям і вагітним жінкам слід відмовитися від тривалих прогулянок. За можливості рекомендується використовувати у побуті та на робочих місцях системи кондиціонування та очищення повітря.

Фото: ФБ/Аеропорт Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-