У центрі Києва в ресторані чоловік вистрілив собі в голову

У центрі Києва в ресторані чоловік вистрілив собі в голову

Укрінформ
Вранці в одному з ресторанів у центрі Києва молодий чоловік дістав пістолет та вистрілив собі в голову. Із вогнепальним пораненням потерпілого доставили в лікарню.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Подія сталася сьогодні близько 7-ї ранку в одному з ресторанів на  вул. Січових Стрільців у центрі Києва. Із показів свідків та очевидців попередньо встановлено, що молодий чоловік віком 25-30 років відпочивав у ресторані. У якусь мить він дістав пістолет і вистрілив собі в голову. На щастя, ніхто з відвідувачів та працівників закладу не постраждав. Потерпілому відразу викликали «швидку» та повідомили про інцидент поліцію", - йдеться у повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції. Правоохоронці встановлюють особу потерпілого та обставини і причини скоєного. Зброю вилучили та направили на експертизу.

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані в Шевченківському управлінні столичної поліції. Розпочато перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення та визначена правова кваліфікація події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-