Киян просять не сплачувати за електрику і тепло за платіжками ГІОЦ

Киян просять не сплачувати за електрику і тепло за платіжками ГІОЦ

Укрінформ
ПАТ «Київенерго» інформує, що платіжки за електроенергію споживачі отримають до 16 січня, а за опалення і гарячу воду - з 15 по 22 січня. Компанія просить сплачувати послуги лише цими квитанціями.

Про це пише прес-служба Київенерго.

«У зв'язку з розповсюдженням КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» (ГІОЦ) нового формату платіжки, єдиної для всіх комунальних послуг, звертаємо увагу своїх клієнтів на те, що оплата послуг Київенерго, як і раніше, має здійснюватися виключно за платіжними документами Київенерго, сформованими розрахунковою системою енергокомпанії», - йдеться у повідомленні.

Київенерго запевняє, що у їхніх платіжках відображені точні обсяги споживання, коректні нарахування та реквізити особового рахунку.

«Кошти, сплачені за цими рахунками, гарантовано будуть зараховані за спожиті вами послуги. Просимо не сплачувати послуги з тепло- та електропостачання у січні за платіжками ГІОЦ, оскільки не можемо гарантувати надходження коштів за спожиті послуги на особові рахунки клієнтів», - наголошує компанія.

Київська міська держадміністрація має намір ввести єдину квитанцію на оплату комунальних послуг. З 10 січня кияни отримали подібний варіант квитанції, проте пізніше в КМДА пояснили, що ця платіжка має ознайомлювальний характер. Як зазначили в КМДА, у відомстві проведуть службове розслідування щодо передчасного поширення платіжки, яка наразі офіційно не запроваджена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-