У Дніпровському районі реконструюють дитсадок

У Дніпровському районі реконструюють дитсадок

Укрінформ
У Дніпровському районі на вулиці Тампере, 14-А реконструюють і відновлять роботу дошкільного навчального закладу.

Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, повідомляє прес-служба міської влади.

"Дніпровський район у зв'язку із забудовою мікрорайону новими житловими будинками та зростанням народжуваності потребує особливої уваги - тут на черзі до ДНЗ стоїть трохи більше 1 000 дітей. Реконструкція садочку на Тампере дозволить забезпечити місцями дошкільнят, що зніме вкрай напружену ситуацію в мікрорайоні «Дарницька площа», - повідомила Старостенко.

Дошкільний навчальний заклад, за її словами, був побудований у 60-ті роки. Наразі він потребує повної реконструкції. Згідно з Програмою економічного та соціального розвитку на 2017 рік, на його відбудову передбачено 15,5 мільйона гривень.

"Незважаючи на приріст народжуваності та міграції населення в столицю за 2 роки вдалося зменшити чергу з 16 до 11 тисяч. У новому році ми продовжимо реалізовувати нашу комплексну програму зі створення додаткових місць для дошкільнят у Києві. Вона передбачає, зокрема, збільшення кількості груп за рахунок раціонального використання приміщень працюючих садочків, повернення цільового використання дитсадкам, що довгий час не працювали за профілем. А головне - побудову низки нових дошкільних закладів - надсучасних, безпечних, енергоефективних", - повідомила Старостенко. 

Вона додала, що дитячий садок забезпечить місцями 110 маленьких киян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-