У Києві чоловіка застрелили біля власної квартири

У Києві чоловіка застрелили біля власної квартири

Фото
Укрінформ
Правоохоронці розшукують зловмисника, який у Дарницькому районі Києва по вулиці Ревуцького у вихідні вбив чоловіка біля власної квартири.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"До чергової частини Дарницького управління поліції зателефонувала жінка та повідомила, що стріляли в її чоловіка. Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці з’ясували: потерпілий повертався від друзів додому. Піднявшись на свій поверх, у коридорі отримав вогнепальне поранення в живіт. 54-річний киянин помер на місці. Жінка і сусіди, які почули постріли, викликали поліцію. Зловмисник з місця події втік у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють можливих свідків та очевидців даної події. Слідчим відділом управління поліції в Дарницькому районі розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання підозрюваного. Вивчаються всі обставини тяжкого злочину.

Фото: Поліції

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-