Киянам пояснили, які ділянки у столиці розчистять у першу чергу

Киянам пояснили, які ділянки у столиці розчистять у першу чергу

Укрінформ
Комунальні служби у столиці працюють цілодобово у посиленому режимі, вони забезпечені необхідними обсягами посипальних та пально-мастильних матеріалів.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації. 

"Починаючи з 14:00 колони снігоприбиральної техніки розчищають вулично-дорожню мережу столиці в усіх районах міста. Першочергово здійснюється очищення від снігу і обробка посипальними матеріалами магістральних вулиць і доріг, ділянок вулично-дорожньої мережі зі складними умовами руху, спусків/підйомів, мостів і шляхопроводів, вулиць, за яким проходять маршрути руху громадського транспорту", - зазначили у прес-службі.

Як запевняють у мерії, всі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечені достатньою кількістю посипальних і пально-мастильних матеріалів і працюють у цілодобовому режимі. Для обробки вулично-дорожньої мережі комунальники використовують як реагент сіль. За останню добу витрачено понад 3,2 тис. т піщано-соляної суміші та понад 1,4 тис. т солі (з початку снігопаду 6,2 тис. т піщано-соляної суміші та 2,3 тис. т солі), поінформували у мерії.

У КМДА наголосили, що сьогодні зранку до процесу очищення доріг було задіяно 258 одиниць снігоприбиральної техніки та 50 бригад із ручного прибирання у складі 355 осіб. Вони розчищали зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші й тротуари, що утримуються підприємствами корпорації.

У разі необхідності до ліквідації наслідків негоди може бути залучено до 563 одиниць техніки, додали у КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-