Кличко вважає цьогорічним досягненням понад 200 км відремонтованих доріг

Кличко вважає цьогорічним досягненням понад 200 км відремонтованих доріг

Укрінформ
Серед головних цьогорічних досягнень на посаді мера столиці Віталій Кличко назвав безпрецедентну кількість відремонтованих автодоріг у місті та збільшення надходжень до бюджету.

Про це Кличко заявив в ефірі телеканалу News One, повідомляє прес-служба міської влади.

"Ми здійснили безпрецедентний прорив щодо ремонту доріг цього року. «Київавтодору» вдалося відремонтувати понад 200 кілометрів доріг. Більш того - з гарантією на 5 років. Наступного року ми плануємо відремонтувати мінімум 300 кілометрів столичних автошляхів. Нам також вдалося на 30% збільшити надходження до столичного бюджету у порівнянні з попереднім роком. Ми інвестуємо кошти у нові дитсадки та школи, нові громадські простори. Ми змінюємо місто та наповнюємо бюджет», - сказав Кличко.

Що ж до головних невдач року, Кличко зазначив, що його команді поки що не вдалося навести лад із незаконною торгівлею у місті.

"Також не вдалося цього року ухвалити генеральний план міста. Після його винесення на обговорення громадськості та ухвалення вирішити проблему незаконних забудов у місті буде легше", - підкреслив мер, додавши, що його ключовим завданням залишається боротьба з неповороткою системою управління містом і боротьба з корупцією.

Водночас, Кличко підкреслив, що радий бути тим політиком, який не лише декларує, а й виконує свої обіцянки.

"Мені дуже подобається змінювати місто, декларувати майбутні зміни і виконувати те, що обіцяю. І кияни бачать результат, адже мені є чим звітувати", - підкреслив він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-