Поліція знайшла у киянина арсенал боєприпасів

Поліція знайшла у киянина арсенал боєприпасів

Фото
Укрінформ
У Солом`янському районі Києва у раніше судимого зловмисника правоохоронці виявили патрони, димову шашку, електродетонатори та запали до гранат.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"Працівники Солом’янського управління поліції виявили в гаражі місцевого жителя арсенал боєприпасів, зокрема 56 патронів до гладкоствольної зброї, 28 патронів із маркуванням 280:82, предмет, схожий на димову шашку, мінний детонатор, запали до гранат та електродетонатор", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу зловмисника: це - 45-річний киянин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Слідству чоловік повідомив, що знайшов боєприпаси три роки тому під час прибирання у гаражі. Киянин додав, що знайдені предмети належать його знайомій, яка мала доступ до приміщення.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. Проводиться слідство, в ході якого буде встановлене походження і призначення усіх цих предметів.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-