У Києві затримали чоловіка, який кидався з ножем на перехожих

У Києві затримали чоловіка, який кидався з ножем на перехожих

Укрінформ
У Києві затримали чоловіка, який кидався з ножем на перехожих, вимагаючи в них цінні речі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Зловмисник упродовж однієї доби двічі кидався з ножем на перехожих, аби відібрати у своїх жертв гроші та інші особисті речі. Оперативно впіймати його вдалося завдяки злагодженим діям патрульної поліції та співробітників карного розшуку територіального управління поліції", - йдеться у повідомленні.

У столичній поліції розповіли, що пізно вночі 4 грудня на вулиці Привокзальній розбійник, погрожуючи ножем, намагався відібрати у перехожого барсетку з грошима. Однак, молодий чоловік почав чинити супротив, і між ними виникла штовханина, в результаті якої зловмисник наніс колото-різані поранення потерпілому. В подальшому чоловіка у тяжкому стані госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Про інцидент повідомили в поліцію. Постраждалий детально описав прикмети нападника, за якими зорієнтували на розшук наряди патрульної поліції столиці.

Через кілька годин зловмисник вчинив аналогічне кримінальне правопорушення на вулиці Новодарницькій. Цього разу він з кухонним ножем в руках підбіг до 54-річної киянки і вимагав віддати йому сумку з особистими речами. При цьому спричинив жінці різані рани руки і ноги.

Втім, далеко втекти після останнього нападу 27-річному розбійнику не судилося. Невдовзі його затримали правоохоронці, яким він зізнався у скоєному.

Відомості про подію зареєстрували в Дарницькому управлінні поліції ГУНП у місті Києві. Підозрюваного затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Тепер зловмиснику доведеться відповідати за вчиненні правопорушення за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-