У Києві завтра обмежать рух вантажівок через снігопад

У Києві завтра обмежать рух вантажівок через снігопад

Укрінформ
У зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов у п’ятницю, 2 грудня, буде обмежений в’їзд великогабаритного транспорту до столиці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Початок дії обмеження запланований на 06:00 ранку. Відповідне рішення було прийняте під час засідання оперативного міського штабу з підготовки житлового господарства міста до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що представники Управління патрульної поліції в м. Києві регулюватимуть в’їзд у місто вантажівок, аби вони не створювали перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

У разі зміни погодних умов Управління патрульної служби в м. Києві, Департамент транспортної інфраструктури КМДА, комунальна корпорація «Київавтодор» коригуватимуть почасовий режим в’їзду вантажного транспорту в межі міста.

Столична влада закликала водіїв буде уважними та обережними на дорогах і, за можливості,  не користуватися приватним авто, а надавати перевагу громадському транспорту, та нагадала про прохання від комунальних служб не залишати авто на узбіччях доріг. Автомобілі, що припарковані на проїжджій частині та заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Як повідомляв Укрінформ, 2 грудня у зв'язку з переміщенням циклону з північного заходу очікуються складні погодні умови: вночі у західних, північних та центральних областях, вдень на більшій частині території країни сильний мокрий сніг (у південних областях з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 17-22 м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-