Нічні перегони у Києві: СБУ з'ясовує, чи причетні їхні співробітники

Нічні перегони у Києві: СБУ з'ясовує, чи причетні їхні співробітники

Укрінформ
Представники СБУ відповідатимуть по-максимуму, якщо їх причетність до нічних перегонів у Києві буде доведена. 

Про це заявив на брифінгу керівник апарату СБУ Олександр Ткачук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я бачив, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито якісь співробітники служби вчора були присутні під час інциденту. Поки ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію. Ми перевіряємо. Наразі інформацію про те, що діючі співробітники СБУ перебували на місці події, немає. Якщо підтвердиться, що хтось зі співробітників СБУ знаходився там і вчиняв якісь протиправні дії, ми реагуватимемо адекватно. Ви знаєте позицію нашого голови про те, що незалежно від погоні будь-який співробітник, який вчиняє протиправні дії, відповідає по-максимуму", - сказав Ткачук.

Як повідомляли ЗМІ, у Києві на Подолі вночі поліцейські затримали за кермом п'яних представників СБУ на автомобілі Mercedes, повідомив "Київ Оперативний" на сторінці у Facebook.

Повідомлялося, що на вимогу співробітників патрульної поліції зупинитися водій тривалий час не реагував, а потім після його примусового затримання і вимоги пред'явити документи розповідав про те, що він є співробітником СБУ. На підмогу йому приїхали агресивно налаштовані особи, які також заявили, що є  співробітниками СБУ та військовими. Вони пропонували "вирішити на місці" конфлікт. Коли зрозуміли, що "такий номер не пройде", почалися погрози. Проходити тест на стан алкогольного сп'яніння водій відмовився. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-